Bestratingen

GM bestratingen is een traditioneel bestratingsbedrijf dat werkt in opdracht van overheid, semi-overheid en particulieren. Het werkgebied is aanleg, herstel en onderhoud van straatwerk in alle soorten en maten. De specialiteit is herbestrating van oude gebakken materialen. Juist op dat vlak telt de meerwaarde van vakmanschap en meer dan dertig jaar ervaring.

Gebroeders Martens weet dat het voor de opdrachtgever van groot belang is dat de kwaliteit van het werk betrouwbaar is en de werkzaamheden volgens de planning verlopen. Daarom is de reactietijd kort. Omdat een spoedklus geen agenda kent. Vanmiddag nog open, liefst vanavond weer dicht. Inclusief reparatie van de riolering.

Aandacht
De ondergrond bepaalt de kwaliteit van straatwerk. GM bestratingen neemt zelf de verantwoording over het cunet. Om zeker te zijn dat het fundament stabiel is, de afwatering klopt en het oppervlak duurzaam glad blijft. Om dát te realiseren is de combinatie vakmanschap en materiaalkennis vereist.

Precies bij de aandachtspunten waar niemand aan denkt, staat GM bestratingen net iets langer stil. Daaruit ontstaat straatwerk dat stabiel en veilig is voor iedereen. In elk verband, op elke ondergrond. Die zekerheid geeft alleen een erkend vakbedrijf.